Bel 010 273 2243

Over ons

 

ATEX telecom is een zelfstandig telecombedrijf dat volledig onafhankelijk opereert. Hierdoor zijn wij flexibel, gedreven en in staat direct in te springen op de constante wijzigingen van deze markt.

Door de diversiteit aan producten en diensten en de goede contacten met operators, providers en hardware-leveranciers, kan ATEX telecom door middel van zijn accountmanagers de rol vervullen van “single service provider” en daardoor het enige aanspreekpunt zijn aangaande vele verschillende producten en diensten gericht op de zakelijke markt.

De combinatie van verkoop- en implemtatiekennis van vaste- en mobiele telefoondiensten heeft er bovendien toe geleid dat ATEX telecom inmiddels naast haar directe verkoopactiviteiten een “(ondersteunende) sales- en handelingspartner” is geworden voor een groot aantal partners die efficiency op vaste- en mobiele telefoonkosten aanvullend bij hun klanten/prospects aanbieden.

De persoonlijke benadering en service staan zo hoog in het vaandel van ATEX telecom dat zij meerdere onderscheidingen op dit gebied heeft mogen ontvangen waaronder in 1994 t/m 1996 de “Best of Sales Award”, in 1997 de “Best of Marketing Award” en in 1998, 1999 en 2000 de “Best of Service Award”.