Bel 010 273 2243

Nieuws

Reclames verleidelijk, dure toestellen gratis?!

Laat je niet verleiden door reclames met een voor jou idee mooi duur toestel! Waarom niet? Omdat de aanbiedingen meestal gekoppeld zijn aan een standaard abonnement. Wie zegt dat dit abonnement past bij jou verbruik ( belgedrag)? Je komt vaak bedrogen uit, omdat later blijkt dat je veel te weinig belminuten hebt ingekocht en het maandbedrag wat je werd voorgehouden, dus niet haalbaar is. Je ontvangt veel hogere facturen.
Andersom kan ook, je betaalt per maand veel te veel en de teveel ingekocht belminuten of beltegoed verdwijnen in de kas van de provider, want bij de meeste abonnementen mag je het tegoed niet mee meenemen. Ga niet uit van je maandbedrag, maar laat je goed adviseren op basis van je verbruik, dit kan d.m.v. een factuur in te leveren aan een adviseur. Die kan je adviseren op basis van het verbruik, met het door jou uitgekozen favoriete toestel.
Er zijn nog veel meer zaken die belangrijk zijn om tot een goede advies te komen, hoe worden de minuten nu berekend, binnen en buiten de bundel, hoe gaat dat straks? Allemaal zaken die meegenomen moeten worden in het advies. Je kunt vaak beter iets bij betalen voor je toestel, dan voor een hoog maandbedrag kiezen, doorgaans is dit een stuk voordeliger.


Het is niet voor niets dat mensen er in zijn gespecialiseerd, dus laat je niet verleiden. Laat je goed adviseren, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan, want bijstellen is in vele gevallen niet mogelijk of heel onvoordelig. Dus beter vooraf goed besloten dan achteraf te moeten constateren de verkeerde keuze te hebben gemaakt.